contact us
Leave Your Message
E fa'afefea ona tu'uta'ua le KRS i le fa'atupula'ia fa'atauva'a o maketi i le lumana'i ma maua ai le fiafia o tagata fa'atau?

Tala Fou a le Kamupani

E fa'afefea ona tu'uta'ua le KRS i le fa'atupula'ia fa'atauva'a o maketi i le lumana'i ma maua ai le fiafia o tagata fa'atau?

2024-01-24

I le si'osi'omaga o maketi fa'atauva i aso nei, o le fa'atosinaina ma le manumalo i le fiafia o tagata fa'atau o se lu'itau lea mo pisinisi uma. E faʻafefea ona tu i fafo i le tele o tagata tauva ma avea ma filifiliga muamua a tagata faʻatau ua avea ma se tasi o mea taua mo le manuia o pisinisi. Muamua lava, ina ia maua le fiafia o tagata faʻatau, e manaʻomia e pisinisi ona i ai se malamalama loloto i manaʻoga o tagata faʻatau. Na'o le malamalama i mea e fiafia i ai, fa'atauga masani ma tulaga taua o tagata fa'atau e mafai ai ona latou tu'uina atu oloa po'o tautua e fetaui ma mana'oga o tagata fa'atau. O le mea lea, e masani ona faia e Kerys semina o oloa e faʻalauteleina ai le malamalama o tagata faigaluega i oloa, ina ia mafai ai e tagata faigaluega ona malamalama atili i faʻamoemoega a tagata faʻatau. Fa'afouga oloa ma tulaga tau maketi pe a mana'omia. O se tasi o mea taua mo tagata faʻatau e filifili ai se atinaʻe o le lelei o oloa ma auaunaga, o lea e manaʻomia ai e pisinisi le faʻaleleia atili o le lelei o oloa ma auaunaga, ua faʻatupeina e le matou kamupani le tele o tupe a tagata, faʻafaigaluega tagata tomai faʻapitoa, faʻafouina le oloa. , faʻaleleia le faʻatinoga ma galuega a le oloa, faʻavae se vaega faʻapitoa pe a uma ona faʻatau atu e tuʻuina atu auaunaga lelei. Auaunaga faʻapitoa o se tasi lea o ki e manumalo ai i le fiafia o tagata faʻatau, e manaʻo tagata faʻatau e maua se poto masani ma auaunaga faʻapitoa, o la matou kamupani e ala i le malamalama i manaʻoga faʻapitoa o tagata faʻatau, faʻapipiʻiina i le tele o meafaigaluega gaosi oloa, e tusa ai ma manaoga o tagata faʻatau e tu'uina atu oloa fa'apitoa, faatosina lelei tagata fa'atau ma fa'atūina le felagolagoma'i umi.


O la matou kamupani o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia ma fetuunai e tusa ai ma le tulaga o le atinaʻeina o le atinaʻe ina ia mautinoa le faʻatinoina lelei o le gaosiga ma le faʻatinoga o fuafuaga. Aʻo leʻi faia le fuafuaga o le gaosiga, e faia e le au pulega o le atinaʻe le malamalama loloto ma suʻesuʻega o le atinaʻeina o le atinaʻe, saili le tulafono ma le tulaga o le atinaʻeina o le atinaʻe, ma faia fuafuaga talafeagai mo le lumanaʻi atinaʻe le pisinisi.

O le a le eseesega (7).jpg